Spa visby relax stockholm Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Unna dig  Saknas: visby. Jämför prisvärda erbjudanden på hotell i Visby, läs recensioner och välj det alternativ timme från Stockholm, eller från det mer södra läget Oskarshamn vilket ligger i får ett mycket bekvämt boende med tillgång till gym, bubbelpool, basu oh relax. vännner för en underbar SPA-badkväll på hotellet tillsammans med frukt. De här tankarna ligger bakom vårt spa, i graniten från Grythyttan, kalkstenen från Gotland och den uppfriskande kontrasten mellan kylan utanför och värmen. Saltspa. Njut av en avkopplande och hälsofrämjande stund i ett saltrum. Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Sundsvall, Södertälje, Tyresö, Umeå, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västervik, Växjö.

Relaxpaket i Stockholm | First Hotels

Välkommen till ett levande spa i hjärtat av Stockholm. Vår rooftop pool, bastu, gym, lyxiga behandlingar och olika events skapar magin. Det är den perfekta  Saknas: relax. Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm.

Unna dig  Saknas: visby. I erbjudandet Relax Stockholm ingår: Övernattning; Lån av badrock och tofflor; Valfri 50 minuters behandling* på Luxury Spa i Stockholm; 1 glas Champagne.

Luxury Spa på First Hotel Reisen i Gamla Stan, Stockholm erbjuder spabehandlingar och Boka en skön spa weekend här. Relax & wellness på hotellet. Tänk på att behålla en avkopplande spa-atmosfär med lugnare volym under ert besök. Vi erbjuder kroppsbehandlingar, massage och lättare hudbehandlingar med BABOR, som är en C/o Clarion Hotel Wisby, Strandgatan 6, 24 Visby Selma City Spa Stockholm · Selma City Spa Uppsala · Selma City Spa Wisby  Saknas: relax.

Låt Selma City Spa Wisby bli din oas för njutning och avkoppling i vardagen. Besök oss idag - boka en behandling nu!‎Dagspa Visby · ‎Behandlingar · ‎Kroppsbehandlingar · ‎Massage.

De här tankarna ligger bakom vårt spa, i graniten från Grythyttan, kalkstenen från Gotland och den uppfriskande kontrasten mellan kylan utanför och värmen. Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Unna dig  Saknas: visby. Låt Selma City Spa Wisby bli din oas för njutning och avkoppling i vardagen.

Besök oss idag - boka en behandling nu!‎Dagspa Visby · ‎Behandlingar · ‎Kroppsbehandlingar · ‎Massage.

Relax & wellness

Spa visby relax stockholm Många som reser till Gotland kommer hit för att slappna av på något av öns flera avslappande spa-möjligheter.

Saltyoga Prova en ny form av yoga - Saltyoga! Thalassospa på Varbergs kusthotell Låt havet omfamna dig såväl inne som ute, året runt! Har du lite extra tid och är sugen på att komma undan från trängseln kan du alltid fundera över om du vill ta dig till Ekeviken strand vilken ofta är mycket lugnare vad gäller antal gäster.

Veckan står även som centrum för artister, föreningar och aktörer som vill visa upp sina kunskaper och traditioner. Övernattning för två på spahotell i avkopplande miljö med middag och spabehandling. Andra bokningsvillkor Andra bokningsvillkor Priset gäller per person och natt och är bokningsbart torsdag-måndag under maj och juni.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail